Lelo - Isla Vibrator Zwart

ef22264

Nieuw product

Isla is een elegante, middelgrote vibrator die zo aangenaam is om aan te raken als zo opvallend om te zien.

Meer details

Op voorraad

119,00 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte0.057m
Breedte0.11m
Lengte0.326m
Gewicht0.582kg

Meer informatie

Isla is een elegante, middelgrote vibrator die zo aangenaam is om aan te raken als zo opvallend om te zien. Haar vloeiende silhouet is gevormd om zich naar de vrouwelijke vorm met functies aan te passen, zodat ze altijd de meest diepe bevredigende gevoelens geeft. Isla is gemaakt van lichaamsveilige siliconen en een ABS kern, die is voorzien van een volledig waterdichte body, dat gemakkelijk om schoon te maken is. De welbekende 3-knops interface maakt het mogelijk volledige controle te hebben over vibratie-intensiteit en navigatie door middel van haar 6 vibratiestanden.

Volledig oplaadbaar voor maximaal 4 uur plezier, komt Isla compleet met een lader, een satijnen opbergzakje, een Insignia broche en een volledige garantie van 1 jaar. Isla is elegant gepresenteerd in Lelo's bekroonde verpakking, wat haar mooi een cadeau-idee voor zowel individuen als koppels maakt.

Materialen: lichaamsveilige PC ABS / siliconen Afwerking: mat Afmetingen: 220 x 60 x 44mm Gewicht: 140g Batterij: Li-lon 500mAh 3.7V Opladen: 2 uur bij 5.0V 500mA Gebruikerstijd: tot 4 uur Stand-by: tot 90 dagen Frequentie: 120Hz Max geluidsniveau: lager dan 50dB Interface: drie toets-interface, 6 modes.

Recensies

Schrijf uw recensie

Lelo - Isla Vibrator Zwart

Lelo - Isla Vibrator Zwart

Isla is een elegante, middelgrote vibrator die zo aangenaam is om aan te raken als zo opvallend om te zien.

30 andere producten in dezelfde categorie: