I Rub My Duckie classic Geel/Zwart

Nieuw product

Dit is echt een geweldig product voor in de badkamer.

Meer details

Op voorraad

28,95 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte0.09cm
Breedte0.2cm
Lengte0.27cm
Gewicht0.35gr

Meer informatie

Erotiekfabriek - I RUB MY DUCKIE | CLASSIC (GEEL/ZWART)

Dit is echt een geweldig product voor in de badkamer. Het schattige eendje kan je gewoon lekker in de badkamer laten liggen zonder dat er ook maar iemand door heeft dat je samen met je eendje spannende spelletjes speelt. Als je hem aanzet vibreert hij geruisloos op verschillende niveaus. De vibraties zorgen ervoor dat je liefdesknopje enorm geprikkeld wordt. Met zijn intieme vibraties zal hij je in bad keer op keer naar een hoogtepunt brengen. En als je klaar bent laat je hem lekker in je bad dobberen. Alleen jullie weten wat je aan elkaar hebt.

Gewoon op z'n rug duwen en het eendje vibreert! Door deze vibraties kan je jezelf (of je partner) een heerlijke massage geven waar je maar wilt. Heb je hoofdpijn, plaats hem dan eens op je voorhoofd. Duckie helpt ook goed bij spierpijn na het sporten.

Duckie ziet er gewoon schattig en aantrekkelijk uit, maar is een echte vibrator in vermomming. Hij doet alles wat je van een vibrator kan verwachten. Volledig waterproof, hij blijft drijven, kan zwemmen en vibrrrrrrrrrrrrreert voor je persoonlijke plezier. 

Dit schattige eendje zit onschuldig te wachten naast je bad of bed, om je zenuwen te kalmeren, de dag te sussen en een glimlach op je gezicht te toveren. 

Lengte 12 cm, Ø 7 cm. Inclusief 2 AA batterijen. 
Verkrijgbaar in geel of zwart.

Een alom bekend badspeeltje, laat je onderdomplen in 'n ontspannen sfeer.

                                   

Recensies

Schrijf uw recensie

I Rub My Duckie classic Geel/Zwart

I Rub My Duckie classic Geel/Zwart

Dit is echt een geweldig product voor in de badkamer.

22 andere producten in dezelfde categorie: