Aanbieding! Erotiekfabriek-CoolMann - Cum Enhancer

CoolMann - Cum Enhancer

ef22571

Nieuw product

Verbetert de sperma productie en viriliteit!

Meer details

Op voorraad

27,45 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte0.086m
Breedte0.047m
Lengte0.047m
Gewicht0.042kg

Meer informatie

Erotiekfabriek - COOLMANN - CUM ENHANCER

CoolMann Cum Enhancer 
Spermaverbeteraar op basis van Zink en Selenium
Kenmerken:
- Een gezonde/normale spermatogenese
- Optimale spermaproductie
- Het verbeteren van de vruchtbaarheid
- Ondersteuning van een gezond testosterongehalte

CoolMann Cum Enhancer is een uniek product op basis van natuurlijke ingrediënten, dat helpt om de spermakwaliteit en -productie te verbeteren. Deze capsules ondersteunen het in stand houden van een gezond testosterongehalte en hebben een positief effect op de vruchtbaarheid, de seksuele organen en op het algehele fysieke welzijn. 
Regelmatige inname van deze capsules draagt bij aan een gezonde spermakwaliteit en stimuleert de productie van sperma. 

Hoe werkt het product?
Selenium draagt bij aan de productie van een gezonde hoeveelheid sperma. Dit natuurlijke mineraal bevat anti-oxidanten, die helpen het immuunsysteem versterken en de lichamelijke gezondheid te verbeteren. Dit heeft een positief effect op de aanmaak van sperma en de kwaliteit hiervan. Bovendien verbetert Selenium de vruchtbaarheid. Zink beschermt de spermacellen tegen vrije radicalen, hetgeen de spermakwaliteit ten goede komt. 
Daarbij is zink nodig voor de productie van testosteron. Dit hormoon is van grote invloed op het seksuele libido van zowel mannen als vrouwen. 

Vitamine E heeft ook een beschermend effect tegen vrije radicalen en heeft daardoor een positieve invloed op de spermakwaliteit. 
L-Carnitine is een essentiële voedingsstof voor de productie van sperma. Het draagt bij aan het aanmaken van een goede hoeveelheid sperma met een goede mobiliteit. Folic Acid is betrokken bij de aanmaak van nieuwe lichaamscellen en bevordert een gezonde spermatogense. Maca Root Powder, Dong Quai en Avena Sativa hebben een stimulerend effect op het seksuele verlangen kunnen hierdoor de lichamelijke prestatie verbeteren. 
De toegevoegde Magnesium, Vitamine B6 en B12 en Vitamine C en Green Tea Leaf ondersteunen de energievoorziening en geven een energiek en vitaal gevoel. 

Inhoud 30 Capsules

Ingrediënten
per 3 capsules: 450 mg Haver (Avena sativa)(GLUTEN), vulstof: E460, capsule: E441, 150 mg Maca (Lepidium meyenii, 75 mg Magnesium (magnesiumoxide) (20% ADH*), 90 mg Vitamine C (L-ascorbinezuur) (113% ADH*), 75 mg Groene thee-extract, 75 mg Dong Quai (Angelica sinensis), antiklontermiddel: E570, 22,5 IU TE** Vitamine E (DL-α-tocoferylacetaat) (188% ADH*), antiklontermiddel: E551, 15 mg L-Carnitine (L-Carnitine tartraat), antiklontermiddel: E470b, 9 mg Zink (zinkoxide) (90% ADH*), 52,5 µg Seleen (L-selenomethionine) (95% ADH*), 4,5 mg Vitamine B6 (pyridoxine-HCl) (321% ADH*), 300 µg Foliumzuur (150% ADH*), 4,5 µg Vitamine B12 (cyanocobalamine) (180% ADH*).  

*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, **TE = tocoferolequivalent.  
Aanbevolen gebruik Neem 1 maal daags 3 capsules met voldoende water in. Neem niet meer dan 3 capsules per 24 uur. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Overige informatie Bevat Gluten. Dit is een kruiden-, vitamine-, mineraal- en aminozuurpreparaat. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

Dit product wordt verkocht na leeftijdscontrole +18jr.

Recensies

Schrijf uw recensie

CoolMann - Cum Enhancer

CoolMann - Cum Enhancer

Verbetert de sperma productie en viriliteit!

4 andere producten in dezelfde categorie: