Alleen online

OhMiBod - Freestyle :W Muziekvibrator

ef22989

Nieuw product

Verdubbel je genot en verdubbel het plezier met OhMiBod'sFreestyle.

Meer details

Op voorraad

99,00 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte0.063m
Breedte0.178m
Lengte0.32m
Gewicht1.01kg

Meer informatie

Verdubbel je genot en verdubbel het plezier met OhMiBod's Freestyle: Geïnspireerd door de kracht en de vorm van een brekende golf, is deze vibe OhMiBod's antwoord op de traditionele dual-stem "Rabbit" stijl vibe. De combinatie van de twee krachtige motoren met voorgeprogrammeerde patronen, muziek van jouw speler of de OhMiBod App, maakt dit OhMiBod’s meest veelzijdige vibe tot nu toe.

Het zachte siliconen van de vibe en de intuïtieve bediening maakt Freestyle: werkelijk een prachtige ervaring. Net als alle OhMiBod vibes, komt Freestyle :W geladen met 3 standaard snelheden en vier geweldige pre-set patronen voor jou om uit te kiezen.

In de Music-modus, sluit een iPod/iPhone (of een mp3-speler) aan, en de vibe zal pulseren op de muziek welke je een unieke dubbele zintuiglijke ervaring geeft met ultieme vrijheid van beweging. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heb je een iPhone/iPad/iPod Touch? Download de App uit de iTunes Store en sluit de Freestyle :W aan. - Muziek-modus - Ergonomisch ontwerp - Veilige en hygiënische materialen - Krachtig fluisterstil - 3 jaar garantie.

Recensies

Schrijf uw recensie

OhMiBod - Freestyle :W Muziekvibrator

OhMiBod - Freestyle :W Muziekvibrator

Verdubbel je genot en verdubbel het plezier met OhMiBod'sFreestyle.

10 andere producten in dezelfde categorie: