Lelo - Olga Goud

ef21323

Nieuw product

Olga is een elegant en luxueus genotsobject, gemaakt in 18K gouden plate.

Meer details

Op voorraad

2 790,00 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte64cm
Breedte101cm
Lengte0.25cm
Gewicht1.4gr

Meer informatie

Erotiekfabriek - Lelo - Olga Goud

Olga is een elegant en luxueus genotsobject, gemaakt in 18K gouden plate. Het metaal, verleidelijk en prikkelend tegen de blote huid, biedt interessante mogelijkheden voor gebruikers die gevoelig zijn voor de sensatie van warm en koud.

Met één uiteinde nauwkeurig ontworpen om het gebied van de G-spot te bereiken en te stimuleren, en de andere voor traditionele erotische stimulatie, is ze echt een dame om op te rekenen. Voor het meest duurzame en creatieve genot, gebruik haar met Yva om clitorale stimulatie en intense sensaties te combineren.

Mooi glad en naadloos, is Olga een genot voor zowel het oog als het lichaam, en haar twee individueel vervaardigde uiteinden maken een veelzijdige ervaring en een nadere verkenning van de wensen van de gebruiker mogelijk.

Wordt geleverd in een elegante houten geschenkverpakking, met handleiding, satijnen zakje voor stijlvolle opslag en een 1-jarige Lelo garantie.


Materialen: 18K gouden plaat
Afwerking: glanzend
Afmetingen: 195 x 50 x 30 mm
Gewicht: 650 gram

Deze Olga in 18K goud uitvoering, een van de duurste artikelen in onze webshop..Of het daarom ook meer erotisch genot verschaft, laten we in 't midden!

Recensies

Schrijf uw recensie

Lelo - Olga Goud

Lelo - Olga Goud

Olga is een elegant en luxueus genotsobject, gemaakt in 18K gouden plate.

7 andere producten in dezelfde categorie: