Lelo - Olga Zilver

ef21322

Nieuw product

Olga is een elegant en luxueus genotsobject, gemaakt in roestvast staal.

Meer details

Op voorraad

649,00 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte64cm
Breedte101cm
Lengte0.25cm
Gewicht1.4gr

Meer informatie

Erotiekfabriek - Lelo - Olga Zilver

Olga is een elegant en luxueus genotsobject, gemaakt in roestvast staal. Het metaal, verleidelijk en prikkelend tegen de blote huid, biedt interessante mogelijkheden voor gebruikers die gevoelig zijn voor de sensatie van warm en koud.

Met één uiteinde nauwkeurig ontworpen om het gebied van de G-spot te bereiken en te stimuleren, en de andere voor traditionele erotische stimulatie, is ze echt een dame om op te rekenen. Voor het meest duurzame en creatieve genot, gebruik haar met Yva om clitorale stimulatie en intense sensaties te combineren.

Mooi glad en naadloos, is Olga een genot voor zowel het oog als het lichaam, en haar twee individueel vervaardigde uiteinden maken een veelzijdige ervaring en een nadere verkenning van de wensen van de gebruiker mogelijk. Wordt geleverd in een elegante houten geschenkverpakking, met handleiding, satijnen zakje voor stijlvolle opslag en een 1-jarige Lelo garantie.


Materialen: roestvast staal
Afwerking: glanzend
Afmetingen: 195 x 50 x 30 mm
Gewicht: 650 gram

Een dure uitvoering in deze klassieke dildo reeks van Lelo. Een bewijs dat Lelo er rotsvast van overtuigd is dat deze uitvoering z'n doel niet zal missen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Lelo - Olga Zilver

Lelo - Olga Zilver

Olga is een elegant en luxueus genotsobject, gemaakt in roestvast staal.

7 andere producten in dezelfde categorie: