Lelo - Ella Zwart

ef21231

Nieuw product

Ella is een genotsobject van het meest klassieke ontwerp - alleen maar naar haar kijken verlevendigd al de meest intieme mogelijkheden.

Meer details

Op voorraad

34,00 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte45cm
Breedte97cm
Lengte265cm
Gewicht0.38gr

Meer informatie

Erotiekfabriek - Lelo - Ella Zwart

Ella is een genotsobject van het meest klassieke ontwerp - alleen maar naar haar kijken verlevendigd al de meest intieme mogelijkheden. Soepel en naadloos, is haar vloeiende vorm op maat gemaakt voor individuen en koppels om hun diepste fantasieën te verkennen.

Ella's twee uiteinden zijn precies vervaardigd voor zowel verhoogde G-spot stimulatie als meer traditionele penetrerende handelingen en op deze manier een aantrekkelijk alternatief voor de vibrator.

De controle is altijd stevig in handen van haar gebruiker. Dus of u net uw eigen hartstochten aan het ontdekken bent, of als u deze producten al jaren gebruikt, Ella biedt zoveel sensaties als de fantasie toelaat.


Materialen: lichaamsvriendelijke siliconen
Afwerking: mat
Afmeting: 195 x 50 x 30 mm
Gewicht: 111 gram

Zoals met alle producten van Lelo, is Ella ontworpen om totale gemoedsrust te bieden in iedere situatie.. Gemaakt met FDA-goedgekeurd en ftalaat-vrije siliconen, wordt Ella geleverd in een elegante geschenkverpakking en luxe satijnen zakje om het product netjes op te bergen, compleet met handleiding en een volledige éénjarige Lelo garantie.

Lelo is een gerenommeerde fabrikant van erotische artikelen dewelke doordacht en functioneel vorm gegeven zijn. Deze klassieke dildo is zelfs in 'n gouden of zilveren uitvoering uitgebracht.Ontdek jij het verschaffend genot van deze Lelo Ella klassieke dildo?

Recensies

Schrijf uw recensie

Lelo - Ella Zwart

Lelo - Ella Zwart

Ella is een genotsobject van het meest klassieke ontwerp - alleen maar naar haar kijken verlevendigd al de meest intieme mogelijkheden.

7 andere producten in dezelfde categorie: