FeelzToys - Eilium Vibrerend Ei

ef21086

Nieuw product

Vibrerend eitje voor stimulatie van de clitoris, maar ook zeer spannend te gebruiken door stelletjes.

Meer details

Op voorraad

14,95 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte45cm
Breedte85cm
Lengte0.25cm
Gewicht94gr

Meer informatie

Vibrerend eitje voor stimulatie van de clitoris, maar ook zeer spannend te gebruiken door stelletjes. Overal op het lichaam te gebruiken tijdens het voorspel. Maak je partner gek van verlangen.

De vibratorunit is gemakkelijk uit het product te verwijderen. Daarnaast zijn de batterijen in de vibrator verwisselbaar, waardoor je jaren lang plezier zal hebben van dit product. 

FeelzToys producten zijn gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit. Dit materiaal is het meest veilige en geschikte materiaal wat kan worden toegepast in erotische producten. Ditzelfde materiaal werd al gebruikt op diverse toepassingen in bijvoorbeeld de voedings- en de medische industrie.

Siliconen voelen zacht aan als de huid, komen snel op temperatuur en houden warmte lang vast. Het materiaal is geurloos, smaakloos, niet poreus, hypoallergeen, weekmakervrij en zeer eenvoudig met lauw water en milde zeep schoon te maken.

FeelzToys producten zijn de meest innovatieve, duurzame en veilige erotische producten, welke momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Alle producten zijn CE-gecertificeerd voldoen aan de RoHS richtlijnen.

Gebruik FeelzToys producten in combinatie met glijmiddel op waterbasis. Gebruik geen glijmiddel op siliconen basis.

Dit wordt geleverd inclusief batterijen.
Formaat: 14,5 x 3 cm
Kleur: Roze.

Recensies

Schrijf uw recensie

FeelzToys - Eilium Vibrerend Ei

FeelzToys - Eilium Vibrerend Ei

Vibrerend eitje voor stimulatie van de clitoris, maar ook zeer spannend te gebruiken door stelletjes.

30 andere producten in dezelfde categorie: