Aanbieding! Erotiekfabriek-Big Boy - Golden Erect Tabs

Big Boy - Golden Erect Tabs

ef22563

Nieuw product

Seks is belangrijk in een gezonde relatie. Soms lukt het niet seks te hebben als je zou willen, of zoals je gewend was. Golden Erect is het nieuwste erectiestimulerend product.

Meer details

Op voorraad

28,55 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte0.115m
Breedte0.013m
Lengte0.047m
Gewicht0.008kg

Meer informatie

Erotiekfabriek - BIG BOY - GOLDEN ERECT TABS

Big Boy Golden Erect 
Ondersteunt de erectie dankzij Ginkgo Biloba en Ginseng en verbetert de seksuele prestaties
Kenmerken:
- Ondersteunt het erectievermogen
- Verbetert seksuele prestaties
- Ondersteunt de energie en het uithoudingsvermogen

Big Boy Golden Erect verbetert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen en de doorbloeding van de penis en ondersteunt zo het erectievermogen. Deze capsules voorzien bovendien in extra energie en verhogen het uithoudingsvermogen. Big Boy Golden Erect stimuleert het seksuele verlangen en libido. Ondersteunt het erectievermogen en de seksuele prestaties. 

Hoe werkt het product?
Deze unieke formule is ontwikkeld op basis van natuurlijke extracten, waaronder Ginkgo Biloba Leaf Powder en Panax Ginseng. Ginkgo Biloba verhoogt de doorbloeding door de penis, hetgeen het erectievermogen ondersteunt. 
Vanwege deze eigenschap wordt Ginkgo Biloba vaak gebruikt bij het behandelen van impotentie. Een belangrijke oorzaak van impotentie is een verminderde bloedstroom naar, en een slechte bloedcirculatie in de penis.

Panax Ginseng ondersteunt het erectievermogen, de algehele seksuele tevredenheid en het verlangen. Wanneer Ginkgo Biloba en Panax Ginseng in de juiste combinatie worden gebruikt, wordt de werking van zowel Ginkgo Biloba als Panax Ginseng versterkt, hetgeen deze capsules zo effectief maakt. 

Cafeïne verhoogt de alertheid, verbetert de concentratie en geeft meer energie, wat ten goede komt aan de fysieke prestaties. De combinatie van vitamines, waaronder Vitamine C, B2 en B3, helpt het lichaam voedingsstoffen om te zetten in energie en ondersteunt de energie. Dit vergroot het uithoudingsvermogen. 

De uitgebalanceerde samenstelling van ingrediënten ondersteunt het erectievermogen, seksueel verlangen, libido en de seksuele prestaties. 

Inhoud 8 Capsules

Ingredienten
per 2 capsules: 400 mg Cafeïne, 300 mg Panax Ginseng, 264 mg Vitamine C (L-ascorbine zuur) 

(330% ADH*), 180 mg Gelatine Capsule, 63 mg Ginkgo Biloba, 15 mg Vitamine B3 (Niacin) (94% ADH*), Vulmiddel: rijstmeel, Antiklontermiddel: Magnesium stearaat, 0,75 µg Vitamine B12 (Cyanocobalamine) (30% ADH*). *ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. 

Aanbevolen gebruik Neem 1 - 2 capsules met voldoende water in, 30 minuten voor het gewenste effect. Neem niet meer dan 2 capsules per 24 uur. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Overige informatie Dit is een voedingssupplement met kruiden en vitamines. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Dit product wordt enkel verkocht na leeftijdscontrole +18jr.

Recensies

Schrijf uw recensie

Big Boy - Golden Erect Tabs

Big Boy - Golden Erect Tabs

Seks is belangrijk in een gezonde relatie. Soms lukt het niet seks te hebben als je zou willen, of zoals je gewend was. Golden Erect is het nieuwste erectiestimulerend product.

7 andere producten in dezelfde categorie: