ElectraStim - Sensavox

ef26585

Nieuw product

ElectraStim SensaVox is onze meest geavanceerde stimulator en het is jam-packed met verleidelijke functies.

Meer details

Op voorraad

404,95 € Inclusief belasting

Datasheet

Gewicht1.074kg
Verpakking afmeting0.265x0.075x0.225 lxbxh (meter)

Meer informatie

Erotiekfabriek - ELECTRASTIM - SENSAVOX

ElectraStim SensaVox is onze meest geavanceerde stimulator en het is jam-packed met verleidelijke functies. Als je een goed presterende estim powerbox zoekt die vollop manieren biedt om te spele, zul je van deze dual-channel electro sex machine weg zijn.

Maak je eigen stimulatie patronen door het spelen van muziek of het gebruik van gesproken opdrachten om het ritme, intensiteit en de duur van de stimulatie te controleren, voor een onbetaalbare seksuele ervaring. Hoe harder het geluid, des te sterker de ontvanger de stimulatie voelt. Op de onafhankelijk geregelde dual-kanalen kunt u verschillende intensiteiten selecteren voor elke elektrode. Gebruik maximaal 4 uni-polaire of 2 bi-polar electro speeltjes in één keer en verlies jezelf aan de spannende sensaties die enkel electro play kan bieden. 

99 intensiteit niveaus maken EM140 onze meest gevoelige stimulator, zodat je maximale controle heeft over de sensaties die je voelt. Naast de geluid gestuurde opties zijn er ook 9 voorgeprogrammeerde, aanpasbare patronen te verkennen. 

De topper onder de electrastim, deze sensavox, geraffineerde instellingen, stel je eigen patronen in met je stem of muziek.


Recensies

Schrijf uw recensie

ElectraStim - Sensavox

ElectraStim - Sensavox

ElectraStim SensaVox is onze meest geavanceerde stimulator en het is jam-packed met verleidelijke functies.

30 andere producten in dezelfde categorie: