Aneros - Evi

ef24112

Nieuw product

De anatomisch ontworpen Evi van Aneros voor vrouwen vereist geen vibraties en biedt gebruikers een sensuele, hands-free ervaring als geen ander.

Meer details

Op voorraad

54,95 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte0.05m
Gewicht0.338kg
Breedte0.14m
Lengte0.225m

Meer informatie

De anatomisch ontworpen Evi van Aneros voor vrouwen vereist geen vibraties en biedt gebruikers een sensuele, hands-free ervaring als geen ander. Evi geeft ook de mogelijkheid om bekkenbodemspieren te versterken die een vrouw aan een sterke bankschroef-achtige grip tijdens de gemeenschap helpen, opwinding verbeteren door een verhoogde bloedtoevoer, vaker en meerdere, intensere orgasmen hebben; blaascontrole verbeteren, en een gezonde zwangerschap verlichten, leidt tot eenvoudiger bevalling en herstel na de bevalling. Na het inbrengen wordt de Evi gegrepen door de bekkenbodemspieren van de gebruiker, en helpt de gebruiker de spieren essentieel voor seksueel genot en ook de controle over de blaas te ontdekken en te trainen. De gebogen voorzijde van de bol stimuleert de G-spot van de gebruiker, en de handgreep is ontworpen om de clitoris te stimuleren, welke een plezierige aspect aan het gebruik van de Evi toevoegt, wat leidde tot de slogan 'Kegel fitness met orgastische stimulansen'.Evi is het nieuwste product van Aneros en de eerste in het bedrijf speciaal ontworpen voor vrouwen. Evi is bedekt met fluweelzachte siliconen en meet 14,5 cm. Het weegt 93,6 gram en kan ondetecteerbaar onder de kleding gedragen worden.Lengte: 13,6 cm Inbrengbare lengte: 8,9 cm Omtrek: 10,8 cm

Recensies

Schrijf uw recensie

Aneros - Evi

Aneros - Evi

De anatomisch ontworpen Evi van Aneros voor vrouwen vereist geen vibraties en biedt gebruikers een sensuele, hands-free ervaring als geen ander.

19 andere producten in dezelfde categorie: