Voorwaarden:
 1. Wanneer u een defect binnen de garantie periode vaststeld, dient U het product, met de onbeschadigde originele verpakking aan ons terug te bezorgen, verpakt in 'n neutrale verpakking en voldoende gefrankeerd.

 2. Klachten dienen duidelijk te worden omschreven. Omschrijvingen als "defect" of "kapot" worden niet geaccepteerd.

 3. U dient alle producten zelf gecontroleerd te hebben. U ervan te vergewissen dat U de omschreven handelingen, vermeld in de handleiding correct heeft opgevolgd.

 4. Het retour te zenden artikel verpakt u in de originele onbeschadigde verpakking. Deze mag niet beschreven, of met verzendbiljetten beplakt te zijn. Het beste kunt u de originele verpakking in een grotere doos met wat schokdempend materiaal verpakken. Op die manier waarborgt u uw recht op garantie en een eventueel recht op vergoeding van de vervoerder als het pakketje beschadigd mocht worden tijdens het transport.

 5. Het pakket dient voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd en gaan retour afzender. Pakketten dienen naar het volgende adres te worden opgestuurd:

  gcv Maro Invest
  Kloosterstraat 8
  3740 Bilzen (België)

 6. Geaccepteerde retour gestuurde producten welke binnen de garantie vallen worden vervangen of aan U gecrediteerd mocht het product niet meer naleverbaar zijn.

 7. De gemiddelde tijd die nodig is voor een accurate afhandeling van een retour gezonden artikel bedraagt gemiddeld 2 weken.