Erotiekfabriek vrouwelijk orgasme faken
Zeven signalen die 'n vrouwelijk orgasme faken onthullen.

  • Is haar lichaam warmer dan normaal? Een vrouw haar temperatuur stijgt wanneer ze een orgasme heeft.Blijf ze echter stil en koud, zal ze hoogstwaarschijnlijk over andere dingen denken, zoals wat eten we vanavond, het     afwerken van haar huishoudlijstje enz..
  • We kennen allemaal wel de dames die vertellen dat ze schreeuwen tijdens het bekomen van 'n orgasme, maar geloof me, er is geen enkele die de geluidsmuur hoeft te doorbreken tijdens 'n orgasme. Als ze het heftig produceren van geluid verkiest, zal ze hiermee enkel jou 'n goed gevoel willen geven en je ego strelen, maar haar eigen orgasme niet promoten!
  • Vrouwen hebben spiersamentrekkingen tijdens 'n orgasme, dus als je het gevoel hebt, dat er beneden alles hetzelfde aanvoelt, niets samentrekt,  aanvoelt zoals bij de aanvang van jullie vrijpartij, stel je er dan verder niets bij voor, uitslover!
  • Als jij zit te grimmen na de seks en zij zit er stilletjes bij, Is het beter dat je haar niet gaat overtuigen van je geweldige seksbeleving met haar, maar beseffen dat het niets voorstelde voor haar en dat jij het ook beter zo kan inzien.
  • Als haar uitdrukkingen en zucht, gemeten en geharmoniseerd lijken, in plaats van buiten adem en willekeurig , of ze gewoon doet alsof ze een ​​beroerte bekomen heeft, laat het je grote ego dan niet strelen!
  • Als haar handen ergens nabij het bedhoofd of de lakens zijn, ze doet alsof..uitslover!
  • Als je haar 'n vraag stelt, tijdens haar orgasme en ze geeft je 'n steekhoudend antwoordt..forget it!

Erotiekfabriek biedt jullie talloze orgasme stimulerende artikelen aan, die jullie seksleven de moeite maken om het op een andere manier te beleven.