Figgen, informatie door erotiekfabriek.

Een korte toelichting van herkomst en gebruik.

Figging komt van het Duitse woord ‘fegen’, wat poetsen betekent.

Voordat mensen het idee kregen om 'n gemberwortel als bdsm toy te gaan gebruiken, werd het vooral toegepast bij paardenhandelaren.

Als je een stukje gemberwordtel in de anus van een paard stopt, dan zal hij zijn staart en kop omhoog steken en de benen hoog optillen als hij ronddraaft, wat voor de koper een voorstelling gaf van 'n veriel, dartel paard met 'n elegante gang.

Bij merries steekt men de gemberwortel in de vagina om hetzelfde effect te op te wekken. Tot zover het onstaan van het idee om dit ook bij mensen toe te passen, het geven van 'n stevige brandende prikkel, dewelke verder geen schade aanricht, buiten 'n branderig plaatselijk gevoel.

De voorbereiding..


                                                                    Erotiekfabriek-Complete gember

Je kan uit deze kronkelgroente wel vingers van verschillende grootte en dikte vinden.
Het stuk verse gember, dan je voor anaal of vaginaal gebruik wil benutten, moet zo groot zijn als een flinke vinger (minimaal een centimeter of 10 lang en liefst van voldoende dikte).
Dit stuk gember bewaar je tot gebruik in de koelkast.
Op het moment dat je de gember wil gebruiken schil je de bruine schil en de knobbels weg met een dunschiller. Hij moet mooi glad worden, doe het met aandacht zodat je genoeg dikte overhoudt.
Als je denkt klaar te zijn spoel je hem even af onder de koude kraan om alle losse velletjes e.d. te verwijderen.

Daarna kun je voorzichtig vormpjes gaan maken. Maak eens de vorm van een buttplug, door een inkeping te maken waar de sluitspier zich omheen kan sluiten. Maak de inkeping niet te diep want dan verliest de wortel zijn stevigheid en kan hij afbreken, wat 'n netelig probleem vormt. Maak de top mooi rond, zie de afbeelding van erotiekfabriek hieronder.                Erotiekfabriek-Gemberwortel


Hoe pas je je voorbereide gember vinger toe..


Erotiekfabriek-gemberwortel toepassing


Nu kun je de gemberwortel in gaan brengen. Gebruik hiervoor geen glijmiddel want dat maakt het effect minder maar zorg dat hij nat is met koud water. Omdat je geen glijmiddel gebruikt moet je dus  wel voorzichtig zijn. Doe het langzaam en beheerst.

Pas na een paar tellen bouwt het effect zich op. Je zult een branderig gevoel merken dat bij de een wat sterker is dan bij de ander. Sommigen vergelijken het met tijgerbalsem, sommigen vinden het nog veel heftiger. Je kunt de gemberwortel anaal gebruiken, maar ook vaginaal of een dunner exemplaar in de plasbuis.

Vaginaal zal het geile sap van de vrouw het effect al snel laten afnemen. Je kunt het effect dan weer laten toenemen door de wortel af te spoelen met koud water en opnieuw in te brengen.

Voor gebruik in de urine opening gebruik je 'n dunnere wortelvinger.
Laat het eens door je hoofd gaan, hoe je je partner kunt verrassen door hem/haar voorovergebogen vast te binden. Zeg niets en breng de wortel in. 

Let op dat je je handen wast en niet per ongeluk in je ogen wrijft! Ga zitten en wacht tot het branden begint. Erotiekfabriek wenst jullie veel erotiekplezier bij het beleven van deze uitdaging.

Is het gebruik van gember ook wel veilig?

Het branderige gevoel zal na ongeveer 15 minuten tot een half uurtje vanzelf ophouden, afhankelijk van persoon tot persoon.

Anders dan bij het gebruik van tijgerbalsem of tandpasta is het geheel ongevaarlijk.
Er zijn geen blijvende aandoeningen zoals brandblaren, ontvellen of andere ongenaamheden.

Je kunt hem dus gerust laten zitten bij je partner, want gember zal niets beschadigen en na +/-15 minuten is de ellende ook over voor de ondergaande. Bovendien heeft het een heel erg positief effect op de opgewondenheid van de persoon die de gemberwortel ontvangt. Erotiekfabriek ervaart dat het gebruik van gember weinig bekendheid geniet, meestal door onwetendheid van de werking ervan.

                                                              Erotiekfabriek-gemberwortel beleving

Erotiekfabriek kan jullie het van harte aanbevelen om dit in je erotische of bdsm sessies toe te passen!