Hersenclimax

Een spontaan orgasme krijgen, gewoon door er alleen maar aan te denken? Het kan! Je brein wordt niet voor niets het grootste seksorgaan genoemd. Tijdens een onderzoek aan Rutgers University werd aan de hand van hersenscans ontdekt dat de vrouwelijke proefpersonen effectief in staat waren zichzelf een orgasme te bezorgen, zonder een tikkeltje fysieke stimulatie.


Al sinds het prille begin van de 19de eeuw wordt er melding gemaakt van vrouwen (en soms ook mannen) die zichzelf in een orgastische toestand konden fantaseren. Uiteenlopende cijfermateriaal legt het aantal ergens tussen 2 en 64 procent van de totale bevolking. Tijd voor een persoonlijk experiment?

Wat de MRI-scans laten zien, is dat het spontaan orgasme gepaard gaat met activiteit in de hersenregio's die corresponderen met de effectieve stimulatie van erogene zones. Wat je brein betreft, is het net zo goed als een levensechte vrijpartij.

In BDSM middens, is mind play een van de hoogst gerangeerde bezigheden, waar er meer bij komt kijken dan het lichamelijke handelen, in elkaars hoofden zitten, een memory weten op te roepen door het toepassen van gerelateerde aanwijzingen of handelingen, die je van de ander gecollecteerd hebt, het be-Meesteren van iemands brein, kan zodanig 'n vorm aannemen dat het een constante kan worden dat in je brein achterblijft.

Een voorbeeld hiervan: Stel dat je partner een angst voor naalden heeft, en je zou haar/hem naar 'n apotheek sturen om 'n doosje prikkels te kopen, de aangekochte naalden, laten opbergen in het EHBO kastje..

Bij 'n geblinddoekt liefdesspel, je partner het geluid van het openen van het EHBO kastdeurtje laten horen, rammelen met 'n doosje..Wetend dat haar brein zich gaat vullen met het het voorgaande, de naalden angst, niet weten wat er kan gebeuren.. Hoe zou er gereageerd worden als je met 'n tandenstoker in 'n dij of arm zou prikken?

Hoe creatiever, geraffineerder de aanpak, hoe intenser dit spel verder evalueert..

In het dagelijkse leven zie je koppels, samen naar iets kijken, dat hun hoofden zich vullen met 'n voorval uit 't verleden, een glimlach, zonder woorden, elkaar aanvoelen!

Ook door de toename gebruik van de virtuele wereld, chatten, e-mailen, telefoneren, enz... kunnen zulke vormen aannemen!

erotiekfabriek wenst jullie een aangename, inspirerende erotische beleving toe.