Lelo - Lily Vibrator Zwart/Paars/Roze

Nieuw product

Lily is het oorspronkelijke Lelo genots object - een stijlvolle clitorale stimulator die veel meer heeft gedaan dan alleen maar de tand des tijds doorstaan.

Meer details

Op voorraad

109,00 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte64cm
Breedte98cm
Lengte133cm
Gewicht0.3gr

Meer informatie

Erotiekfabriek - LELO - LILY VIBRATOR ZWART/PAARS/ROZE

Lily is het oorspronkelijke Lelo genots object - een stijlvolle clitorale stimulator die veel meer heeft gedaan dan alleen maar de tand des tijds doorstaan. Ontworpen voor spelen in elke zin van het woord, maakt ze een discrete persoonlijke metgezel, ideaal voor degenen die genieten van het opbouwen van de meest intense tevredenheid. Haar kleine bouw staat haar toe zich elegant te nestelen in de rondingen van de hand van haar gebruikers en het leveren van nauwkeurige controle door vijf spannende stimulatie levels. Lily heeft een zijde-achtige afwerking die geniet van het verkennen van de blote huid. Lily’s koppelvriendelijke stimulator maakt haar de perfecte keuze voor diegenen die ervan houden intens plezier te hebben met hun vingertoppen.

Materiaal: ABS
Afwerking: mat
Afmetingen: 75 x 36 x 25 mm
Gewicht: 37 gram
Batterij: Li-ion 200 mAh 3,7 V
Opladen: 2 uur bij 5,0 V 500 mA
Gebruikerstijd: tot 7 uur
Standby: tot 90 dagen
Frequentie: 150 Hz
Max geluidsniveau: lager dan 50dB
Interface: variabele interface, 5 levels

Zoals met alle producten van Lelo, is Lily ontworpen om totale gemoedsrust te bieden in iedere situatie. Gemaakt van FDA-goedgekeurd en ftalaat-vrije ABS / siliconen, levert ze tot zeven uur fluisterstille vibraties na slechts twee uur opladen. Snelheid en intensiteit zijn eenvoudig bestuurbaar via haar intuïtieve interface bediening, terwijl deze functies volledig afsluitbaar zijn voor discreet vervoer te allen tijde. Bovendien komt Elise in een elegante geschenkverpakking en luxe satijnen zakje om het product netjes op te bergen, compleet met lader, handleiding en een volledige éénjarige Lelo garantie.

Dit is de nummer 1 van de beste sextoys voor vrouwen. Lily is een hoogwaardige vibrator die heel stil is en veel verschillende gerichte stimulatie standen heeft. Het is voor clitoraal gebruik, maar ook geschikt voor het gehele lichaam.

Erotiekfabrieks aanbeveler, een alles kunner, geluidsarm.

Recensies

Kwaliteit 
06-03-2018

Strakke vormgeving

Geen minuut spijt van mijn aankoop. Een zeer stille en krachtig trillend in te stellen. Een dikke pluim voor de puike service van erotiekfabriek.

  Schrijf uw recensie!

  Schrijf uw recensie

  Lelo - Lily Vibrator Zwart/Paars/Roze

  Lelo - Lily Vibrator Zwart/Paars/Roze

  Lily is het oorspronkelijke Lelo genots object - een stijlvolle clitorale stimulator die veel meer heeft gedaan dan alleen maar de tand des tijds doorstaan.

  30 andere producten in dezelfde categorie: