MiVibe Ketting Roze Kralen & Roze Bullet

ef22596

Nieuw product

Het speeltje dat u overal mee naartoe kan nemen! Met de #1 best verkopende bullet.

Meer details

Op voorraad

16,95 € Inclusief belasting

Datasheet

Hoogte0.045m
Breedte0.09m
Lengte0.14m
Gewicht0.163kg

Meer informatie

Het speeltje dat u overal mee naartoe kan nemen! Met de #1 best verkopende bullet. MiVibe is waterproof en de afneembare clip is eenvoudig te gebruiken, zodat je veelzijdigheid hebt. 3 snelheden worden gecontroleerd door een simpele druk op een knop. Wees altijd voorbereid voor een moment van plezier met dit afneembare en compacte speeltje.

Nu is het handig en gemakkelijk te MiVibe toe te voegen als onderdeel van je garderobe met een verscheidenheid van verschillende stijlen kettingen. Exclusief gemaakt met de PowerBullet. Lengte bullet: 5,7 cm Diameter bullet: 1,6 cm Lengte ketting: 71 cm 3 LR44 (knoopcel)batterijen vereist (inbegrepen).

Waarom PowerBullet? Hoe komt PowerBullet aan zijn naam? De onsterfelijke vraag naar meer vermogen verplichtte een kogel te maken die jouw wereld op zijn kop zou zetten. Het eerste single-speed prototype leverde ongelooflijke krachtige vibraties uit een zeer kleine bron.

Het verbaasde mensen die deze voor de eerste keer aanzetten, en velen van hen zitten al jaren in deze industrie. Nog beter, de bullet werkt non-stop en dat minstens een uur lang. PowerBullet is de meest passende naam voor deze soort van macht verborgen in een kleine behuizing. Waarom 1-Speed en 3-Speed? PowerBullet intimideerde enkele eerste-gebruikers of ervaren gebruikers met zijn enorme kracht, dus de 3-Speed werd gecreëerd om iedereen tegemoet te komen.

De 3-Speed schakelt met een druk op de knop tussen de lage, gemiddelde en hoge snelheden. Wat is 'press and hold'? De 'indrukken en vasthouden' functie is een nieuwe draai aan de conventionele 3-speed PowerBullet technologie. Het bevat multi-speed niveaus die gekozen worden met de lengte van de tijd die je druk op de knop.

Gemaakt om de menselijke instinct van aanraken en houden te volgen, houdt jij je vast aan de beroemde PowerBullet voor meer kracht!

Recensies

Schrijf uw recensie

MiVibe Ketting Roze Kralen & Roze Bullet

MiVibe Ketting Roze Kralen & Roze Bullet

Het speeltje dat u overal mee naartoe kan nemen! Met de #1 best verkopende bullet.

30 andere producten in dezelfde categorie: