Categorieën

Fabrikanten

Aanbiedingen

Overzicht van producten van fabrikant Gun Oil

Na terugkeer uit Koeweit, riep een U.S. Marine pelotonleider en oprichter van Gun Oil soldaten op om CLP vloeistof, dat vuurwapens en andere wapens schoon houdt en zo het afvuren nauwkeurig blijft, te gebruiken als een perfect glijmiddel.
Na terugkeer uit Koeweit, riep een U.S. Marine pelotonleider en oprichter van Gun Oil soldaten op om CLP vloeistof, dat vuurwapens en andere wapens schoon houdt en zo het afvuren nauwkeurig blijft, te gebruiken als een perfect glijmiddel waarmee opluchting, beter bekend als masturbatie, noodzakelijk was om stress te verlichten.

Wetende van CLP's langdurige eigenschappen, heeft de oprichter dit concept sterk verbeterd door het veranderen van de ingrediënten naar een 
hypoallergene, plaatselijk veilige, gebruiksvriendelijke formule, uitermate geschikt voor verhoging van seksueel genot wanneer het gebruikt wordt voor geslachtsgemeenschap of persoonlijk gebruik.

In nauwe samenwerking met wetenschappers om met precies de juiste look and feel te komen, formuleerde dit team een selectie van ongeëvenaarde Gun Oil producten die altijd een zeer bevredigende ervaring leveren en de vitale expressie van mannelijke vervulling verheffen. 
Meer
per pagina
Toont 1 - 12 van de 16 items
Toont 1 - 12 van de 16 items