Categorieën

Fabrikanten

Aanbiedingen

Overzicht van producten van fabrikant Crave

Bij Crave geloven ze dat seksueel genot, intimiteit en tevredenheid de kern van de mens is. Zij geloven dat seks gezond, heilzaam en speels is, dat vreugde en flirten vitale vonken aan het dagelijks leven leveren.
Bij Crave geloven ze dat seksueel genot, intimiteit en tevredenheid de kern van de mens is. Zij geloven dat seks gezond, heilzaam en speels is, dat vreugde en flirten vitale vonken aan het dagelijks leven leveren. Crave geloofd dat mensen hunkeren naar een verscheidenheid van seksuele ervaringen en dat er geen oordeel, stigma of schaamte over dat verlangen zou moeten zijn.

Crave gelooft dat vrouwen zijn achtergestelde in de markt voor kwaliteit seksspeeltjes, accessoires en apparaten. Het ontwerp, de fabricage en materiaalkeuzes voor seksspeeltjes zijn matig geweest, en de winkel ervaring is ontmoedigend voor velen, wat een langdurige waarneming van een gebrek aan kwaliteit in de categorie in het algemeen heeft gecreëerd. Met Crave, willen ze de manier waarop vrouwen seksspeeltjes ervaren veranderen. 
Meer
per pagina
Toont 1 - 12 van de 21 items
Toont 1 - 12 van de 21 items